10.30 hores.- Roda de premsa prèvia al lliurament dels Premis LO. Millors projectes empresarials 2012

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el vicepresident tercer de la Diputació de Lleida i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Pau Perdices, oferiran una roda de premsa juntament amb els guardonats abans de l’inici de l’acte de lliurament dels Premis LO. Millors projectes empresarials 2012.

A les 11.00 hores, la sala d’actes de la Diputació de Lleida acollirà el lliurament de premis.

(El servei de premsa de la Diputació de Lleida servirà informació d’aquest acte)

16.00 hores.- Comitè Executiu de l’ACM. Seu de l’ACM a Barcelona

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, assistirà a la reunió del Comitè Executiu de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). A la reunió també assistirà la vicepresidenta segona Rosa M. Perelló.