11.00 hores.- La Diputació de Lleida promociona l’oferta de les comarques de Lleida a FITUR 2014

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, juntament amb el vicepresident del Patronat, Gerard Sabarich; el director Jordi Blanch, i la vicepresidenta de l’IEI i portaveu del grup de CiU, Rosa Pujol, serà present aquest dimecres a la Fira Internacional del Turisme FITUR 2014, que se celebra a Madrid del 22 al 26 de gener.

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Turisme, hi serà novament present a Fitur, en un any en què la internacionalització de la marca Ara Lleida serà prioritària, coincidint amb el 25è aniversari de la seva creació.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, atendrà els mitjans de comunicació que ho desitgin a partir de les 11.00 hores al mateix estand Catalunya, de l’Agència Catalana de Turisme.

 Per concretar les atencions cal contactar amb Maricel Pujol al 606.041.875

(El servei de premsa de la Diputació de Lleida enviarà informació d’aquest acte)