9.00 hores.- Acte d’obertura de la Jornada FERRMED Lleida 2017. Sala Leandre Cristòfol de la Llotja de Lleida
El president de la Diputació, Joan Reñé, presidirà l’obertura de la Jornada FERRMED Lleida 2017, que la Diputació de Lleida i l’associació FERRMED han organitzat per aquest dijous, 30 de març de 2017 a la Sala Leandre Cristòfol de la Llotja de Lleida i que reunirà representants d’Europa, del Govern espanyol, del Govern Català, Navarrès i Basc, així com també autoritats portuàries.
El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, clourà la jornada juntament amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; el coordinador del Corredor del Mediterrani, Juan Barios; Pawel Stelmaszczyk, de DG MOVE de la Comissió Europea, i el vicepresident primer de FERRMED per a Espanya i president de la Fundació ProAVE, Federico Félix.
L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 10.30 hores, coincidint amb la pausa cafè prevista, i després de l’acte d’obertura i de la primera conferència sobre el volum de tràfic ferroviari existent i potencial.
Els mitjans de comunicació disposaran de racks per agafar so durant tota la jornada.