19.00 hores.- Presentació del Documental Perseguits i Salvats. Auditori Meier del Museu Contemporani de Barcelona (MACBA)
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, assistirà a la presentació de Perseguits i Salvats, el documental que ressegueix la fugida jueva de l’holocaust pel Pirineu de Lleida amb supervivents i familiars.

La presentació se celebrarà a l’Auditori Meier del Museu Contemporani de Barcelona (MACBA) i comptarà amb la presència, a més de Joan Reñé, de Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona i presidenta del Consell d’Administració de la Xarxa Audiovisual Local, SL (XAL); Paquita Sitzer, una de les protagonistes del documental; Pilar Rahola, periodista i escriptora; Francesc Pena, conseller delegat de la XAL; i Daniel Serra i Jaume Serra, directors del documental. Durant l’acte, es farà el visionat de la cinta.

(El servei de premsa de la Diputació de Lleida enviarà informació d’aquest acte)