11.00 hores.- Visita del president a Aitona per la presentació de Fruiturisme al cònsol general del Japó a Barcelona. Ajuntament d’Aitona

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, acompanyarà la visita que el cònsol general del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe, farà a Aitona en el marc dels actes de commemoració del 150è aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques entre el Japó i Espanya. L’acte també comptarà amb la presència de l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol.

13.00 hores.- Visita de diferents representants del món local. Despatx del president

13.00.- Director de la UNED, Sr. Albert Llona
17.00.- Rector de la Universitat de Lleida, Sr. Roberto Fernández
19.30 hores.- Presentació del llibre ‘Al mateix riu d’Heràclit’. Aula Magna. IEI

L’Aula Magna de l’IEI acull la presentació del llibre Al mateix riu d’Heràclit, de Pep Coll. L’acte estarà presidit pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; i comptarà amb la participació del professor de filosofia, Eduard Batlle, i del propi autor.