11.00 hores.- Roda de premsa de presentació de la campanya “Plega/Caça la pedra”. Sala de Premsa de la Diputació de Lleida.

La Sala de Premsa de la Diputació de Lleida acollirà la presentació de la segona edició de la campanya “Plega/Caça la pedra”, que s’iniciarà el 19 de març a les comarques de Lleida i Girona i que té com a objectiu millorar la predicció del temps sever.

L’acte comptarà amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; del president de la Diputació de Girona, Pere Vila, i del director del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), Oriol Puig.

12.00 hores.- Roda de premsa de presentació del balanç del programa per a la detecció del càncer de còlon i recte. Sala de Premsa de la Diputació de Lleida.

La Sala de Premsa de la Diputació de Lleida acollirà la presentació del balanç del programa per a la detecció del càncer de còlon i recte.

L’acte comptarà amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; del director dels Serveis Territorials de Salut, Jordi Cortada; Montse Llorens, responsable del programa a la regió sanitària de Lleida i Lourdes Magrí, responsable del programa a la regió de l’Alt Pirineu i Aran.

18.45 hores.- Acte d’investidura com a doctor Honoris Causa del Sr. Ángel Olaran. Edifici del rectorat. UdL.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, assistirà a l’acte d’investidura com a doctor Honoris Causa del Sr. Ángel Olaran