11.30 hores.- Roda de premsa de presentació de l’estudi sobre les dades de turisme actiu i esports d’aventura de l’any 2017 i les previsions per al 2018. Oficina de Turisme Consell Comarcal Pallars Sobirà, Sort.

El president de la Diputació, Joan Reñé, presidirà demà dijous, 31 de maig, a les 11.30 hores la presentació de l’estudi sobre les dades estructurals, comercials i econòmiques de les empreses de turisme actiu i esports d’aventura de les comarques de Lleida de l’any 2017 i les previsions, així com les novetats, de cara a la present temporada 2018.

L’acte es farà a Sort, a l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal, i comptarà amb la participació del vicepresident tercer de la Diputació i vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich; el director del Patronat de Turisme, Juli Alegre; el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús i el president de l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura del Pallars Sobirà, Florido Dolcet.

12.30 hores.- Reunió amb els alcaldes de la comarca del Pallars Sobirà. Oficina de Turisme Consell Comarcal Pallars Sobirà, Sort.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, es reunirà amb els alcaldes de la comarca del Pallars Sobirà.

20.30 hores.- Sopar Nits Cambra. Castell de la Suda

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, assistirà al sopar de Nits Cambra organitzat per la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Lleida.