09.50 hores.- Presentació de les jornades “Els Pirineus: nous reptes i propostes vertebradores”. Nova Confraria de Sant Sebastià – El Pont de Suert (Lleida)

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, presidirà la presentació de les jornades “Els Pirineus: nous reptes i propostes vertebradores”, la primera de les quals tindrà lloc demà, 8 de juny, a Pont de Suert.

Aquesta primera jornada es dedicarà a ‘Reptes econòmics i patrimoni’. La primera de les ponències tractarà sobre ‘Els valors patrimonials en la base del desenvolupament pirinenc’, a càrrec d’Ignasi Aldomà (UdL). Seguit de ‘El conjunt romànic de la Vall de Boí’, per la Sra. Cristina Castellà, del Centre del Romànic de la Vall de Boí.
També es farà una taula rodona sobre ‘Iniciatives que obren nous futurs per a la societat pirinenca’, moderada per Lourdes Feixa, cap del Servei d’Actuacions de Muntanya-Direcció General de Muntanya.