12.30 h.- Reñé inaugura la Sala d’exposicions dedicada a la Festivitat dels Dolors de Bellpuig. Espai Escorxador de Bellpuig.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, inaugurarà la nova Sala d’exposicions dedicada a la Festivitat dels Dolors de Bellpuig i situada a l’Espai Escorxador de Bellpuig.
A l’acte d’inauguració, el president Reñé anirà acompanyat de l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, i d’altres representants locals.

18.30 h.- Reunió amb el síndic i els alcaldes de la Val d’Aran. Consell Generau d’Aran
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, es reunirà aquest divendres amb el síndic, Carlos Barrera, i els alcaldes de la Val d’Aran per tal d’analitzar aspectes relacionats amb serveis i accions que la Diputació de Lleida presta al territori.

20.00 h.- Reñé inaugura a Vielha l’exposició itinerant ‘Perseguits i Salvats. No volien que existíssim’. Església de Santa Maria de Mijaran – Vielha

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, inaugurarà aquest divendres a Vielha l’exposició itinerant ‘Perseguits i Salvats. No volien que existíssim’, que es podrà visitar a l’Església de Santa Maria de Mijaran fins al novembre. El president Reñé anirà acompanyat de la vicepresidenta segona de la Diputació, Rosa Pujol.